BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Betaalbaar op vakantie

Ook in 2014 was Duitsland het populairste vakantieland voor Nederlanders. We brachten met elkaar 3,3 miljoen vakanties bij onze oosterburen door, maar liefst 400.000 meer dan in Frankrijk. Juist in deze tijd van economische onzekerheid blijken we op vakantie waar voor ons geld te zoeken. En dat lukt in Duitsland heel goed. Op alle gebied.

In restaurants zijn de maaltijden smakelijk, compleet en zeer betaalbaar. Voor € 10 eet je in Duitsland een heerlijk diner en een glas bier of fris staat nog altijd voor minder dan € 2 op de menukaart. Ook de prijzen voor brandstof ligt bij de Duitse tankstations lager dan bij ons. Een liter Euro95 kost op dit moment slechts € 1,45. U hoeft uw kofferbak niet vol te stoppen met levensmiddelen, want de prijzen in de Duitse supermarkten liggen zo’n 3% lager dan in Nederland.

Wilt u bij zoveel voordeel ook nog een betaalbare accommodatie boeken? Dan huurt u natuurlijk een vakantiehuis bij VIVALDI Travel. Bij ons kiest u uit meer dan 250 vakantiehuizen, appartementen, bungalows en chalets al vanaf € 27 euro per nacht!

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.