BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Inkopen doen in Duitsland

Duitsland is bij de veel Nederlandse vakantiegangers vooral bekend om de uitgestrekte bossen, de vele meren en rivieren en de gemoedelijke dorpjes waar het leven gemoedelijk en relaxed verloopt. Bij VIVALDI Travel snappen we dat heel goed. Wij selecteren bij onze oosterburen tenslotte de leukste vakantiehuizen op de mooiste plekken, omringd door de natuur.

Toch zijn er in Duitsland ook hippe steden te vinden waar de liefhebber van eindeloos winkelen zijn hart kan ophalen. De vijf grootste steden van het land zijn echte shopping paradijzen. In Berlijn is er volgens de kenners niets, dat je er niet zou kunnen kopen. En de Mönckebergstrasse in Hamburg (kenners zeggen ”Mö”) is niet alleen bij Sylvie bekend.

München ligt in het rijkste deel van Duitsland en is vooral bekend om de vele exclusieve boutiques. In Keulen en Frankfurt, de nummers 4 en 5 van de grootste steden van Duitsland, zult u ook aan een dag niet genoeg hebben om alle winkelstraten in het centrum door te lopen.

Grootste winkelcentrum van Europa

Ben je onderweg naar een vakantiehuis van VIVALDI Travel in Duitsland? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan het grootste winkelcentrum van Europa: CentrO.

Dit winkelcentrum ligt in het Duitse Oberhausen, net over de grens bij Venlo. CentrO biedt meer dan 70.000 m2 overdekt winkelplezier. Het is een luxe winkelcentrum met veel marmer en een food-court met meer dan 20 restaurants.

Het winkelparadijs is goed bereikbaar. De belangrijkste snelwegen rondom zijn de A2. A3, A40, A42 en A516. Bij aankomst volg je de aanwijzingen op het moderne parkeersysteem naar één van de ruim 14.000 (!) parkeerplaatsen. CentrO is vanaf de snelweg zeer herkenbaar aan de grote Gasometer (koeltoren)

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.