BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Meest betaalbare vakantieland


Gaat u deze zomer met VIVALDI Travel naar Duitsland? Dan zult u verrast zijn over het prijsniveau bij onze oosterburen. De toegang tot musea, de prijzen in restaurants en winkels… u zult verbaasd staan hoeveel u met uw vakantiegeld in Duitsland kunt doen.

Zo zijn de brandstofprijzen gemiddeld 20 cent per liter lager dan in Nederland. Op clever-tanken.de vindt u de actuele prijzen voor diesel en benzine in Duitsland. Een complete maaltijd in een Gasthof inclusief 2 drankjes en koffie kost gemiddeld zo’n 15 Euro. Voor de toegang tot één van de mooiste archeologische musea van Duitsland, het Rheinische Landesmuseum in Trier, betaalt een volwassene € 6,- en kinderen tot 18 jaar de helft!

En de pret begint al achter uw computer thuis. Want ook onze vakantiehuizen in Duitsland zijn heel betaalbaar. U huurt bij ons al een vakantiewoning vanaf € per nacht. En die prijs geldt ook in het hoogseizoen!

Let overigens wel op wat u bij de kassa van de supermarkt of het benzinestation terugkrijgt als u heeft afgerekend. Volgens Bild heeft een man in Westfalen namelijk zijn sigaretten afgerekend met een briefje van € 30 (!). Zoals u hierboven ziet, lijkt het biljet verdacht veel op een € 20 biljet. De kassajuffrouw zou zelfs wisselgeld teruggegeven hebben!

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.