BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Met kinderen naar Duitsland

Het is een open deur maar ook een waarheid als een koe: als de kinderen het naar hun zin hebben, heeft u dat ook. Dat geldt zeker op vakantie. In heel Duitsland is er voor kinderen veel te doen. Hier een opsomming van wat u kunt verwachten.

Pretparken
In iedere regio van Duitsland vindt u wel een pretpark. De meest bekende zijn Phantasialand, Movieworld. Legoland en en het grootste pretpark van Europa: Europa Park in het Zwarte Woud.
Er zijn in Duitsland ook veel leuke, kleine attractieparken. Vaak is de natuur of het boerenleven hier het thema. Het mooiste voorbeeld is Irrland, net over de grens bij Kevelaer.  Hier geen grote attracties, maar veel glijbanen, trapauto's, en een grote maisschuur.

Actief in de buitenlucht
Voor kinderen is klimmen en klauteren in een bergachtige omgeving het leukste dat er is. In Duitsland zijn ook honderden wandelroutes, speciaal voor kinderen. Met een speurtocht leren ze de natuur steeds beter kennen.  Of kom genieten van tientallen maïsdoolhoven, boomklimpaden en rodelbanen. Dat is genieten voor jong en oud.

Kastelen en burchten
In Duitsland zijn nog vele kastelen en burchten te vinden. Zeker langs de Moezel en in de Eifel, maar ook in het zuiden van Duitsland. Voor kinderen is ieder kasteel een belevenis. Bovendien is er vaak een roofvogelshow, speeltuin of ander vermaak bij aanwezig.

Stoomtreinen
Stoomtreinen zijn altijd bijzonder. In Duitsland rijden er nog heel wat rond, vooral in het oosten van het land. Een echte aanrader is de stoomtrein die een rit maakt naar de Brocken, het hoogste punt van het Harzgebergte. Onderweg heeft u een fantastisch uitzicht over de natuur van de Harz.

Dierentuinen
In Duitsland zijn meer dan 800 dierentuinen te vinden. Groot en klein en altijd uitstekend verzorgd.

Accommodaties
Of u op vakantie gaat met een baby, peuter, kleuter of puber: een vakantiehuis is een ideale accommodatie. Een kind heeft hier alle ruimte én het comfort van thuis. Misschien wel het grootste voordeel van een vakantie in een vakantiewoning: u bepaalt zelf het ritme van uw vakantiedag. Bij VIVALDI Travel weten we als geen ander dat een kindvriendelijk vakantiehuis het verschil kan maken tussen een leuke vakantie of een onvergetelijke vakantie. Bekijk onze kindvriendelijke vakantiehuizen!

 

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.