BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Met kinderen naar het Zwarte Woud

Wat dacht u deze zomer van een nachtelijke wandeling met lantaarns en fakkels? Een expeditie in het bos bij zonsondergang, een rondleiding door de kerkers van een eeuwenoud kasteel of een bezoek aan een verlaten mijn?

Heeft u wel eens met een quad door de bossen gereden of over een 218 meter lange touwbrug gewandeld? Misschien wilt u een dagje ronddwalen in het grootste avonturen pretpark van Europa?

U kunt het allemaal ontdekken in een heerlijke bestemming voor jong en oud: het Zwarte Woud.

Onlangs ontving deze regio in het zuidwesten van Duitsland het predicaat ”meest familievriendelijke vakantiebestemming”.

Bij deze verkiezing werd niet alleen gelet op het aantal gezinsvriendelijke attracties en bezienswaardigheden. Ook de faciliteiten voor het verzorgen van baby’s, de toegankelijkheid van musea, wandelroutes en attracties voor kinderwagens en de aanwezigheid van kinderstoelen in de horeca en veilige speeltuinen werd meegenomen.

De volgende plaatsen kregen het kwaliteitszegel ”Leo Lustig”, waarmee wordt aangegeven dat de bestemming aan alle wensen van kinderen tot 16 jaar voldoet: Baiersbronn, Feldberg, Freiamt, Furtwangen, Grafenhausen, Lenzkirch, Lossburg, Ottenhöfen, Sasbachwalden, Seebach, Schluchsee, Schonach, Schönwald, St. Georgen, Titisee-Neustadt, Todtmoos, Todtnauberg, Unterkirchnach en het pretpark Europa Park.

Ook voor tieners is er in het Zwarte Woud veel te beleven. Onvergetelijke uitstapjes zijn de Bungee Trampoline in Titisee, American Bowling in Freiburg of het boomklimpark in Feldberg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet kunt wachten om deze zomer het Zwarte Woud met het hele gezin te ontdekken. De inkopers van VIVALDI Travel hebben de afgelopen weken veel nieuwe vakantiewoningen in het Zwarte Woud gecontracteerd die u direct online kunt boeken. Bij VIVALDI Travel boekt u natuurlijk per dag en betaalt u per persoon. Ook in het Zwarte Woud!

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.