BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Natuurparken in de herfst

Duitsland heeft met zijn 16 Nationale Parken en ruim 100 Natuurparken een wonderschone natuur die in de herfst misschien wel op zijn mooist is. Tijd voor een bezoekje dus! Wij geven je onze top 3 van Duitse Nationale Parken die je als westerburen niet gemist mag hebben.

Nationaal Park Eifel
Op een gebied van 110 km² horen meer dan 460 bedreigde dier- en plantensoorten thuis. De natuur kan zich hier vrij ontplooien. Geniet van de beste uitzichten over de drie stuwmeren in de regio van het Nationaalpark, of ontspan tijdens een wandeling door de romantische beekdalen.
Vakantiehuizen in de Eifel

Nationaal Park Harz
Met een oppervlakte van 247 km² omvat het park bijna tien procent van de Harz rondom de berg Brocken. Maar liefst 95 % van het gebied bestaat uit bos, voornamelijk naaldbomen. In de Harz leven zeldzame dieren zoals de zwarte ooievaar en de Euraziatische Lynx.
Vakantiehuizen in de Harz

Nationaal Park Zwarte Woud
Het nationaal park Het Zwarte Woud in de deelstaat Baden-Württemberg met een oppervlak van 100 km2, ligt meer dan 1000 m boven zeeniveau. Het gebied heeft een ruig klimaat met een landschap van naald- en gemengde bergbossen, bergheides, oude schermbossen, veengebieden en karen uit de ijstijd. Sommige vergezichten doen bijna Scandinavisch aan.
Vakantiehuizen in het Zwarte Woud

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.