BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Toeren door het Zwarte Woud

In Duitsland vindt u honderden prachtige autoroutes die u naar de mooiste plekjes van de regio brengen. Een van de mooiste routes om met de auto of de motor te rijden is de Panoramaroute Zwarte Woud.

Met zo’n naam worden hoge verwachtingen gecreëerd… en die maakt deze route helemaal waard. U rijdt in het zuiden van het Zwarte Woud van Waldkirch naar Feldberg over een afstand van zo’n 70 kilometer. Onderweg geniet u echt van unieke uitzichten. Vooral bij helder weer rijkt het zicht tot aan het Noordelijke Zwarte Woud en in het westen tot ver over de Franse grens. Met een beetje geluk heeft u onderweg zelfs regelmatig zicht op de Zwitserse alpen.

Slingerend door de bergen

De Panoramaroute Zwarte Woud is een echte bergroute. U volgt grotendeel de Bundesstrasse nr 500. Al bij het begin van uw route klimt u snel naar een hoogte van 1243 meter.  U rijdt zeker niet in een rechte lijn. De weg slingert zich tussen de bergen en heuvelruggen omhoog en u passeert prachtige dalen.

Prentenboek

Het Zwarte Woud roept voor veel mensen het beeld op van het traditionele Duitsland: klederdrachten, koekoeksklokken, chocoladetaart, bossen, bergen…. U komt het allemaal tegen onderweg. De hele omgeving ziet er uit als een prentenboek. De smalle, kronkelende weg voert u langs groene, prachtige plekken. Vergeet niet om regelmatig uit of af te stappen om een paar foto’s voor uw eigen prentenboek te maken!

Vakantiehuizen in het Zwarte Woud


Wilt u de Panoramaroute Zwarte Woud vanuit een vakantiehuis ontdekken? Een prima idee. Bij VIVALDI Travel kiest u uit de leukste vakantiewoningen in het Zwarte Woud!

 

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.