BOEKEN OF VRAGEN? 06 50 50 50 76

Duitsland. Verrassend veel vakantie.

< Naar vorige pagina

Wie zijn wijAlkmaar, het bekende toeristische plaatsje waar ons kantoor is gevestigd. Op de foto de Waagtoren, midden in de schilderachtige binnenstad, direct naast de beroemde kaasmarkt.


WELKOM bij VIVALDI Travel.nl

VIVALDI Travel.nl is gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiewoningen in de populairste vakantiegebieden in Duitsland. Alle vakantiehuizen zijn stuk voor stuk door ons persoonlijk geïnspecteerd.
Met een knipoog naar de bekende
 muziek 'De vier jaargetijden' van de beroemde componist Antonio Vivaldi, staat onze naam voor 'Verrassend veel vakantie', het hele jaar door, want dit is onze missie: u een fijne vakantie te bezorgen in een goed vakantiehuis, vakantiewoning, appartement voor een aantrekkelijke prijs. Kortom u een vakantie bieden waar u nog lang van nageniet!

Vakantiehuizen boeken per dag
Dat is ideaal: Bij VIVALDI Travel.nl kunt u alle huizen flexibel per dag boeken. U bent dus niet verplicht om hele weken te boeken, en ook niet van zaterdag tot zaterdag, nee, u bepaalt wanneer u aankomt en wanneer u weer vertrekt! Bovendien betaalt u niet per huis, maar per persoon, dat is wel zo eerlijk. En als extraatje: kinderen tot en met twee jaar logeren gratis.

Een hartelijk welkom en nog meer ...
Het boeken van een vakantiehuis bij VIVALDI Travel.nl betekent bij aankomst een schoon huis en opgemaakte bedden. Uiteraard een hartelijk welkom met bovendien een lekker flesje wijn op tafel of een andere leuke verrassing. En om u direct wegwijs te maken, ligt er ook een map met brochures van de omgeving voor u klaar.

Kiezen, checken, boeken
Dat is nou weer zo makkelijk van internet: Op je gemak een huisje uitzoeken en gelijk zien of uw keuze nog wel vrij is en wat ook handig is: bij alle huizen staan veel extra foto's van zowel binnen als van buiten en u kunt gelijk de prijs berekenen.

En betalen?
Dat doet u gewoon via uw eigen bank; alle informatie staat keurig gespecificeerd op uw bevestiging.

Graag wensen wij u alvast veel vakantieplezier!

  Hans Lugten, directeur

Vragen of opmerkingen?

Stel nu hier uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.